εταιρεια πολιτικης επικοινωνιας - An Overview

Πώς αντιδιαστέλλονται τα είδη και οι εκφάνσεις του ανταγωνισμού ανάμεσα στο Κράτος και σε φορείς της αγοράς;

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν στους ανθρώπους να συνδέονται με τρόπους που διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατοί. Έτσι μπορούν να επεκτείνουν τους κοινωνικούς κύκλους τους.

– Συμμετοχή εκλεγμένων μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε τομέα του κόμματος και τουλάχιστον στο ⅓ του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Απόκτηση ειδικών κωδικών πρόσβασης μέσω της εφαρμογής Διαχείριση Ειδικών Κωδικών.

Ανακοίνωση για το μάθημα “Μεθοδολογία Έρευνας της Επικοινωνίας και του Πολιτισμού”

Μη λαϊκίζετε. Στόχος σας είναι ο πολίτης να κατανοήσει το πλάνο σας και όχι να τον κουράσετε «πλατειάζοντας» σε θέματα που δεν τον ενδιαφέρουν. Πρέπει να θυμάστε ότι ο ψηφοφόρος θα βομβαρδιστεί με λόγους, κείμενα και συνθήματα από όλους τους αντιπάλους σας. Οπότε πρέπει να καταφέρετε να τους μείνετε ως κάτι το διαφορετικό, ως κάτι που αξίζει το στηρίξουν με την ψήφο τους.

Κάθε κρατική πολιτική πρέπει να πετυχαίνει έμπρακτους κοινωνικούς στόχους με τη βέλτιστη απόδοση.

Πολιτική και Στρατηγική Επικοινωνία: Επιρροή, Πειθώ, Εξουσία

– Επιστροφή από τον εργασιακό Μεσαίωνα στο σήμερα. Εργασία με κανόνες και αυστηρούς ελέγχους για την τήρηση των εργασιακών δικαιωμάτων (επαναφορά ΣΣΕ και βάσιμου λόγου απόλυσης, θέσπιση υποχρέωσης αιτιολόγησης μη πρόσληψης, σύνδεση σε πραγματικό χρόνο του συστήματος ψηφιακής κάρτας με ΣΕΠΕ κ.α).

Πάγιες στρατηγικές πειθούς και προσεταιρισμού των κοινών από τα σύγχρονα κόμματα, εν read more όψει εκλογικών αναμετρήσεων.

Σχετικά με εμάς Επικοινωνήστε μαζί μας Διαφημιστείτε Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου Μέλος

– Καταστατική αλλαγή του οργανογράμματος: Πρόεδρος, Γραμματέας Οργανωτικού, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού να εκλέγονται από τη βάση.

Τις δικές του προτάσεις σχετικά με το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά του πολιτικού συστήματος γενικότερα παρουσίασε ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Με την επικείμενη κατάληψη της Κωνσταντινούπολης αυξήθηκε πολύ η πίεση προς τους Κεμαλικούς. Ο Άγγλος Βουλευτής Γκλην πήρε τηλεγράφημα από τον Άγγλο στρατηγό Τάουνσεντ από την Άγκυρα που ανάφερε ότι ο «Κεμάλ είναι διατεθειμένος διαπραγματευτεί ειρήνην» σε περίπτωση που οι Έλληνες καταλάμβαναν τη Πόλη. Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ τόνιζε ότι: "...η Ελλάς ζήτησε από τους Συμμάχους την άδεια να καταλάβει την Κωνσταντινούπολη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν οι Έλληνες σε θέση να το κάνουν και μόνη δε η απειλή της επιχείρησης κατετάραξε τους Τούρκους στην Άγκυρα...".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *